Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Obvladovanje kostno-mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostihObmočna obrtno-podjetniška zbornica Lenart je v okviru Pogodbe o partnerstvu pri projektu »Obvladovanje kostno – mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostih« izvedla dva dogodka.

 

V okviru prvega dogodka je v četrtek, 4. februarja 2016, od 17. do 19. ure uri v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Lenart na Kraigherjevi ulici 19/a pri Lenartu v Slovenskih goricah potekal seminar za delodajalce ter samozaposlene in druge zainteresirane, v okviru katerega je bila izvedena delavnica pod naslovom »Obvladovanje kostno-mišičnih bolezni in poškodb pri delu«, ki je zajemala tako teoretični kot praktični del.  Na seminarju sta predavali Barbara Oštir, dipl.m.s. in Petra Poznič, mag.kin. iz Zavoda Oreh.

 

Slike iz seminarja:

 

 

Drugi dogodek, ki ga je Območna obrtno-podjetniška zbornica izvedla v okviru Pogodbe o partnerstvu pri projektu »Obvladovanje kostno – mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostih«, pa je bil promocijski dogodek v okviru tako imenovanega Dneva za zdravje zaposlenih, ki je potekal v torek, 15. marca 2016, s pričetkom ob 14. uri, na sedežu Območne obrtno-podjetniške zbornice Lenart, na Kraigherjevi ulici 19/a pri Lenartu v Slovenskih goricah. V okviru omenjenega dogodka Dan za zdravje zaposlenih je na omenjeni lokaciji bila izvedena delavnica: »Preprečevanje poškodb na delovnem mestu«, na kateri je predavala Barbara Oštir, dipl.m.s. iz Zavoda Oreh. Dve uri pred delavnico, to je od 12. do 14. ure so imeli udeleženci dogodka Dan za zdravje zaposlenih možnost individualnega posveta s strokovnjakom s področja varnosti in zdravja na delovnem mestu. Udeleženci so prejeli gradivo na temo preprečevanja poškodb na delovnem mestu.

 

Slike iz dogodka:

 

Projekt "Obvladovanje kostno-mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostih" je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.


Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (c) 2016 Prijava za urednike