Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Obvladovanje kostno-mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostihSeminarji za delodajalce na temo preprečevanja poškodb pri delu ter zmanjševanja števila kostno-mišičnih obolenj

 

Seminarje so izvedli OOZ-ji. Z njimi smo pripomogli k diseminaciji dobre prakse, predvsem pa vplivali na dvig in izboljšanje strokovne usposobljenosti delodajalcev, samozaposlenih oseb in delavcev. Predstavljeni so bili načini za izvajanje preventivnih ukrepov v podjetju, praktični nasveti, pomen doslednega izvajanja varnostnih in preventivnih ukrepov.

 

62 izvedenih seminarjev, skupaj 1.243 udeležencev.


 

Projekt "Obvladovanje kostno-mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostih" je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.


Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (c) 2016 Prijava za urednike