Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Obvladovanje kostno-mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostihPriprava promocijskega gradiva za ciljno skupino o zmanjševanju kostno-mišičnih obolenj ter preprečevanju nastanka poškodb pri delu

 

Po opravljenih anketah in ogledih delovnih okolij smo pripravili promocijsko gradivo v obliki knjižice z naslovom Kratke smernice o zmanjševanju kostno-mišičnih obolenj ter preprečevanju nastanka poškodb pri delu. 

Naklada: 2.000 izvodov.

 

Diseminacija gradiva je potekala med slovenskimi delodajalci in samozaposlenimi osebami, s čimer smo jih ozaveščali o dobri praksi ter preventivni politiki, na dogodkih OZS in OOZ.

Projekt "Obvladovanje kostno-mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostih" je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.


Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (c) 2016 Prijava za urednike