Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Obvladovanje kostno-mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostihVAREN OBRTNIK - Mobilna aplikacija o spodbujanju preventivnih ukrepov na področju kostno-mišičnih obolenj in poškodb pri delu

 

Brezplačna mobilna aplikacija Varen obrtnik vam s kratkimi priporočili pomaga preprečevati poškodbe pri delu in nastanek kostno-mišičnih bolezni. Namenjena je uporabi v naslednjih obrtnih dejavnostih:

- Frizerstvo
- Gostinstvo (poklica kuhar in natakar)
- Gradbeništvo
- Kovinarstvo
- Lesarstvo
- Transport

Aplikacijo Varen obrtnik je pripravila Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v sklopu projekta Obvladovanje kostno-mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostih. Aplikacijo za naprave z operacijskim sistemom android najdete v Trgovini Google play, za naprave s sistemom iOS pa v aplikaciji App store ali na spletni strani iTunes. 

Projekt "Obvladovanje kostno-mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostih" je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.


Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (c) 2016 Prijava za urednike